Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /home/arenbg181/public_html/aren-s/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12
partners-home » Портал за Бизнес Развитие

Спечелете повече пари със специален канал за бизнес продажби

PortaBiZ.PRO

Бизнес Събития и Услуги

Без такса за участие!
Без месечни такси!
Без ограничение на продуктите!

Защо PortaBiZ.PRO?

Без значение от това, какъв продукт предлагате на бизнеса, Порталът за Бизнес Развитие прави продажбите лесни и сигурни. Вие контролирате времето си, цените, условията и начина на предоставяне на продуктите. Публикувайте безплатно Вашият продукт в секция Събития или Услуги.

Ние Ви подкрепяме

Дотегнало Ви е от постоянни срещи, безкрайни разговори с потенциални клиенти, да давате винаги повече от договореното и да не знаете кога ще си получите парите? Оставете това на нас! Защото, Вашата работа е да бъдете професионалист!

Станете част от портала с 3 лесни стъпки

Попълнете електронната форма, с данни на Вашата фирма, за да се запознаем и да подготвим договора за подписване. Възможно е да се свържем с Вас за повече информация.

2. Подписваме договора

На посочения от Вас имейл ще получите линк за подписване на договора. Можете да го разгледате преди подписването без да се притеснявате в рамките на 20 дни.

3. Обявяваме продуктите

След подписване на договора ще получите имейл с инструкции за попълване на бланките за събития или услуги. Ние ще изградим страницата на всеки продукт и след одобрение ще бъдете онлайн.

Защото заедно можем повече!

Ние PortaBiZ.PRO знаем, че За да бъде успешен, всеки бизнес, трябва да изгради Екосистема около себе си. Ето защо порталът събира на едно място всички професионалисти, от които всеки бизнес има нужда.
Порталът е изолиран остров за фокусиране върху това, което искаме да постигнем в бизнеса. Целта ни е да премахнем всичко, което ни разсейва, да премахнем пошлото съдържание и лъжливите реклами. Да запазим професионализма и истинската стойност за клиента!

Нека работим заедно за Развитието на Бизнеса в България!

Бизнес Екип

Не губете повече време

Станете част от Портала за Бизнес Развитие като попълните този формуляр

Може само да спечелите

Без предварителни разходи

Участието в платформата е без такси, без ограничение в броя и вида на предлаганите бизнес събития и услуги. Единствената инвестиция от Ваша страна е времето за подписване на договора и попълването на формулярите за публикуване на продукт.

Гарантирани плащания

Риска от забавено плащане или отказ от плащане е равен на НУЛА! Ние сключваме сделките с клиентите и гарантираме, че ще си получите парите веднага след като започне изпълнението на събитието или услугата.

Вашата ценова политика

Вие определяте цената на услугите (продуктите), условията на промоциите и отстъпките. Нямате задължение за задължителни промоции или минимални цени.

Без риск от отказ на клиента
Ако клиент се откаже от сделката направена през PortaBiZ.PRO ще получите обезщетение за всички направени преки разходи по тази сделка в размер до сумата по сделката.

Получавате точно това, което желаете

Бизнес Платформа

Ние инвестираме, за да получите подбрани посетители, които вече търсят Вашите услуги.

Нов канал за продажби
Присъствието в платформата дава възможност да продавате повече и то без никакво усилие или допълнителни инвестиции.
Интернет магазин
Получавате инфраструктура на готово – без инвестиции, програмисти, такси и поддръжка. Всеки продукт получава своя страница и се свързва с останалите продукти, които вече са обявени от вашата фирма.
Професионално представяне
Съвети за създаване и презентиране на продукти, които да Ви отличават от останалите.
Рейтингова система

Вашите клиенти оценяват услугата след получаването й, за да бъдем наистина обективни.

Автентично съдържание

Техническа помощ при създаване на съдържание за Вашите продукти като описания, картинки, обработване на снимки.

Електронни формуляри
Съберете необходимите данни за клиентите, преди да сте им предоставили Вашата услуга.
Мрежа от контакти
Нашите доверени членове, посетители, контакти и партньори са Ваши потенциални клиенти.
Специални събития
Като партньор на PortaBiZ.PRO получавате покани за специалните събития организирани за нашите партньори и клиенти. Получавате и остъпки за обучения и консултации по продуктовизация.

Често задавани въпроси

В портала може да участва всяко юридическо лице, което предоставя качествени продукти за бизнеса. Продуктите могат да бъдат събития и услуги. Ако предлагате стоки, които могат да бъдат потребявани от бизнеса, може да се свържете с нас за да обсъдим възможностите за продажба чрез портала.

Участието в Портала за Бизнес Развитие PortaBiZ.PRO е безплатно! Можете да участвате с неограничен брой продукти. Едва след като продадем Ваш продукт задържаме нашата договорена комисионна, за да покрием нашите разходи по поддръжка и развитие на портала.

Клиентите могат да се откажат от направена поръчка ако тя не е потвърдена от PortaBiZ.PRO. В такъв случай ние възстановяваме заплатената сума на клиента в пълен размер. Но, ако поръчката бъде потвърдена и клиента иска да се откаже, тогава сумата не подлежи на възстановяване, освен в случайте на отказ по вина на партньора. Добра практика е, когато клиента иска да се откаже от поръчката си, да му се възстанови сумата, като се приспаднат вече направените разходи по поръчката. Така клиента остава доволен от обслужването и може след време отново да си закупи продукта.

Регистрацията по ДДС се препоръчва за всеки бизнес в B2B сектора. Ние също имаме регистрация по ДДС и издаваме данъчни фактури към нашите клиенти и партньори. Ако Вашите счетоводители Ви препоръчват да не се регистрирате е време да ги смените като изберете от предложенията ни в секция Счетоводни услуги.

PortaBiZ.PRO е Портал за Бизнес Развитие, където Бизнесът среща професионалистите. Порталът гарантира сделките като трета страна и премахва най-важната пречка пред B2B сделките – липсата на Доверие. Ние осигуряваме прозрачност и сигурност за нашите клиенти и партньори.

Партньор е всяко юридическо лице, което е сключило договор за участие в портала. Партньорите могат да предлагат неограничен брой събития и услуги на портала и ползват привилегии като безплатни обучения, помощ с продуктите и отстъпки от услугите и събитията на АРЕН – юридическото лице собственик на портала.

Клиент е всяко юридическо лице, което закупува, обявените в портала събития и услуги. Клиентите имат регистрирани профили в системата, което им позволява да получават специални покани за нетуъркинг събития и специални предложения от партньорите на портала. Всеки Партрьор може да бъде и клиент.

Продукт е всеки резултат от дейността на фирмите. Продуктите се делят на стоки и услуги. За по-добра навигация в портала сме разделили услугите на СЪБИТИЯ и УСЛУГИ.

Процесът по създаване на продукт се нарича продуктовизация. Услугите могат да бъдат продуктовизирани много лесно. За да научите повече може да посетите обучение Productize (Продуктовизация) или да се запишете за консултация тук.

Услугите в портала са всички невеществени продукти от дейността на фирмите в B2B сектора, които не се класифицират като събития. Услугите са групирани по категории за по-лесна навигация. В категория Бизнес Обучения са услугите, предназначени за закупуване от една фирма за нейните служители или от няколко фирми, с цел организиране на общо събитие за сплотяване на екипите или разделяне на разходите. Обученията в тази секция нямат определена дата и място на провеждане. Те се уговарят след покупката на съответното обучение.

Не. Вие също виждате техните цени. Цената не е определящ фактор при избора на B2B продукт, ако клиента може да види стойността на продукта, процесът по придобиване и методиката за създаване на стойността.

Да. Вашите конкуренти също са на портала или скоро ще бъдат. И това не е лошо защото така ще се привлекат повече потенциални клиенти, които търсят Вашите услуги. Представете си, че PortaBiZ.PRO е мол, където всички марки са под един покрив. За да увеличите продажбите си трябва да се отличите от останалите във вашата категория. Това става лесно – опишете стойността на Вашия продукт, опишете уникалният си процес по предоставяне на услугата и уникалната си медотика за постигане на обещаните резултати. Покажете, кои компании вече са закупили този продукт и отзивите, които са Ви предоставили. Така клиентите ще изберат точният продукт, от който се нуждаят и ще увеличите удовлетвореността на клиентите си.

Търсачката на PortaBiZ.PRO сортира автоматично продуктите по най-висока оценка. Оценката се формира от клиентите на съответния продукт, които са го оценили след като са го получили. За да бъдете на първо място трябва да получите най-много високи оценки от Вашите клиенти.

Искам да стана част от
Портала за Бизнес Развитие:

Искам среща за да разбера повече:

×

Количка